Orgel- en Pianoconcert

Op vrijdag 17 april 2020 kunnen we met z’n allen genieten van het 20ste Orgelconcert in de Onze-Lieve-Vrouwkerk van Bonheiden. Negentien concerten zijn hier ondertussen al aan vooraf gegaan met diverse combinaties zoals “orgel”, “orgel-zang”, “orgel-viool”, “orgel-percussie”, “orgel-sax”, “orgel-doedelzak”, “orgel-harp”, e.a.

Speciaal voor de 20ste verjaardag van dit Orgelconcert zal het een combinatie van “orgel-piano” worden. Voor dit toch wel bijzondere concert mogen wij beroep doen op een zeer gewaardeerd organist en tevens titularis van de Antwerpse Onze Lieve Vrouwkathedraal Peter Van de Velde, om het orgel te bespelen. Hij concerteert samen met de talentvolle pianiste Marianna Nevolovitsch, die afkomstig is van Sint-Petersburg.

Met deze 2 topmuzikanten kan het niet anders dan een prachtig concert worden. Zij brengen twee prachtige werken: Piano Concerto N°2 Op. 18 van Sergey Rachmaninov en het Concerto voor orgel en piano Op. 74 van Flor Peeters. Kaarten voor dit concert kosten 15€ en zijn te bekomen bij de leden van het Onze-Lieve-Vrouwkoor Bonheiden, via mail op “olvkoorbonheiden@outlook.com“, of via Gsm 0479 40 74 77 (Remi Verreth). Kinderen -12 jaar krijgen gratis toegang tot het concert.

Wij heten iedere concertliefhebber zeer hartelijk welkom op vrijdag 17 april 2020 in de Onze-Lieve-Vrouwkerk van Bonheiden (Dorpsplein 1). De deuren gaan open om 19h30 en het concert start om 20h. We verwachten dat het concert ongeveer 2h zal duren, inclusief een pauze van ongeveer 15 minuten. Parkeren kan op het kerkplein of op de parking De Meent (Waversesteenweg 29) op ongeveer 5 minuten wandelafstand van de kerk.

Advertentie