Orgelconcert “Wind en Snaren”

OrgelConcert vrijdag 26 april 2019

Hier zijn we weer met het heuglijke bericht dat ook in 2019 het Onze-Lieve-Vrouwkoor een nieuwe editie van het orgelconcert kan aanbieden.

In samenwerking met Libertas presenteren we jullie dit jaar, op vrijdag 26 april 2019, een unieke combinatie van orgel en harp.  Sayaka Horië op orgel en Astrid Desantoine op harp zullen jullie verwelkomen met werken van onder andere J. Thomas, J.S.Bach, A.Hasselmans, F. Poenitz, W.F.Bach, C. Saint-Saëns, M. Tournier, E. Nevin, C.P.E. Bach, B. Andrès en G.F. Händel.  Zeker de moeite waard om ook dit jaar weer aanwezig te zijn.  We zijn ondertussen toe aan de 19e editie en wederom belooft het weer een pareltje te worden.

Kaarten kunnen besteld worden via de koorleden van het Onze-Lieve-Vrouwkoor, op nummer 0479 40 74 77 of via mail op olvkoorbonheiden@outlook.com.  In voorverkoop kosten ze 10 EUR.

Plan dus vrijdag 26 april 2019 van 20h tot 22h30 maar in je kalender en kom met ons mee genieten van de prachtige muziek die Sayaka en Astrid voor ons in petto hebben.

En voor degenen die het Onze-Lieve-Vrouwkoor ook nog eens graag in concert zien, kunnen we nu al vrijgeven dat we een nieuw concert plannen op zondag 24 november.  Meer informatie volgt later 🙂

 

Advertentie