Concert met orgel en doedelzak

Het Onze-Lieve-Vrouwkoor Bonheiden nodigt u uit op haar 18de editie van onze orgelconcerten op vrijdag 13 april om 20h30. Wij bieden u een concert aan met orgel en Vlaamse doedelzak, dat u gebracht wordt door het duo ” MEMENTO MEI ” bestaande uit Erwin Van Bogaert op orgel en Luc Ooghe op doedelzak.

Erwin Van Bogaert behaalde zijn diploma Laureaat Orgel aan het Lemmensinstituut en ook aan het conservatorium te Maastricht, Bordeaux, Gent en Amsterdam. Hij geeft concerten in binnen- en buitenland. Op 3 december 2016 speelde hij een orgelconcert in de Notre-Dame de Paris en vorig jaar werd zijn 10de cd opgenomen in Le Havre met orgel en saxofoon, gespeeld door Katrijn Aper.

Luc Ooghe behaalde een Master in de Musicologie(K.U.L.). In 2010 behaalde hij een Master Doedelzak en Barokmusette met grote onderscheiding aan het Lemmensinstituut. Zijn hart gaat vooral naar de “oude muziek”. Als doedelzakspeler staat hij bekend om zijn variatiekunst en zijn meeslepende melancholische stijl. Hij is ook leraar aan de Academie van Gooik. Dit concert kunnen wij ten alle tijden aanprijzen en hopen u daar te ontmoeten.

Kaarten zijn te bekomen bij de koorleden of op bestelling via de E-mail van het koor of telefonisch.  In voorverkoop kosten de kaarten 10 EUR, kinderen tot 12 gratis.

Het concert gaat door in de Onze-Lieve-Vrouwkoor te Bonheiden.

 

Advertentie