Haru no Umi – Klavecimbelconcert met saxofoon – 21/11/2015

Op 21/11/2015 vindt er in de Onze-Lieve-Vrouwkerk te Bonheiden een concert met klavecimbel en saxofoon plaats waar wij jullie graag op uitnodigen.

Eén van onze vaste organisten, Sayaka Horië, speelt op 21 november 2015 vanaf 20h30 in de Onze-Lieve-Vrouwkerk te Bonheiden een speciaal concert samen met saxofonist Stefaan Daems.

Sayaka zal op klavecimbel zowel solo als in duet met Stefaan Daems op saxofoon enkele van de mooiste klavecimbelstukken brengen.
Er wordt zowel solo als in duo geconcerteerd. Zij brengen werken van o.a. F. Mompou, Ronald L. Caravae en Michio Miyagi.

Wij zijn uiteraard zeer vereerd dat zij het werk “Collage” dat Raoul C. De Smet speciaal voor hen componeerde, in wereldprimeur zullen uitvoeren.

Graag verwelkomen wij jullie dan ook op zaterdag 21 november 2015. De deuren van de Onze-Lieve-Vrouwkerk openen om 20h en het concert start om 20h30. Er wordt een korte pauze voorzien halverwege het concert en achteraf bieden we jullie graag nog een drankje aan en krijgen jullie de gelegenheid om de uitvoerende artiesten te spreken.

Kaarten zijn in voorverkoop te verkrijgen bij de koorleden of via onze site en emailadres, alsook via ’t Blikveld. Kaarten kosten in voorverkoop 10 EUR, en aan de kassa 12 EUR.

Wees welkom en kom genieten van een uniek concert met klavecimbel en saxofoon.